Ben jij het zat om dagenlang te zoeken naar goedkope zonvakanties? En zit een Curacao vakantie er al helemaal niet in deze zomer? Er is gelukkig genoeg te doen in eigen land! Hieronder lees jij de 5 leukste alternatieven voor een zonvakantie, zodat ook jij je niet hoeft te vervelen!

Festivals

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Het wordt warmer en de zonuren per dag worden meer. Wat is er nou meer genieten dan met lekker weer en een drankje helemaal los te gaan op jouw favoriete muziek?

Er zijn genoeg festivals in Nederland, van hiphop tot rock en techno tot hardcore. Voor iedereen wat wils dus!

Kamperen

Toch liever niet op zonvakantie naar het buitenland? In Nederland zelf op vakantie kan ook hartstikke leuk zijn. Door heel Nederland heen heb je super leuke campings waar je zeker een paar dagen kan vertoeven.

Ga bijvoorbeeld kamperen in de natuur op de veluwe, op een van de waddeneilanden of aan zee!

Attractiepark

In Nederland zijn er meer dan 40 attractieparken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de parken Efteling, Duinrell of Walibi. Deze parken zijn voor jong en oud en hebben voor iedereen iets te bieden.

In veel van deze attracties kan je ook kamperen of een huisje huren, zo kunnen jullie nog meer pret beleven!

Stedentrip

Nederland heeft super veel mooie steden weer je kunt shoppen, musea kan bezoeken of lekker een terrasjes kan pakken.

De steden Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn zeker de moeite waard om een keertje een weekendje te bezoeken!

Beekse Bergen

Altijd al op safari gewild? Dat kan ook in eigen land! In de provincie Noord-Brabant ligt het safaripark Beekse Bergen, het grootste dierenpark van heel de Benelux.

Er zijn hier meer dan 150 soorten dieren te vinden. Verder kan je er ook overnachten en dat kan zelfs tussen de dieren! Je kan ervoor kiezen om in het resort, het park of op de camping te slapen.